Росія припинила постачання в Україну важливого виду палива
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія припинила постачання в Україну важливого виду палива

Росія припинила постачання в Україну важливого виду палива

Росія призупинила трубопровідні поставки дизельного палива в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Як розповіло виданню власне джерело, поставки припинені через відсутність у експортерів документів Федеральної служби з технічного та експортного контролю (ФСТЕК). При цьому в прес-службі Міненерго РФ агентству заявили, що у Росії немає міжурядових угод щодо поставок нафтопродуктів в Україну, тому говорити про централізоване рішення припинення поставок некоректно.

Читайте також: Генштаб України відфутболив Росію з її криками про зброю

«Поставки дизельного палива в зазначених напрямках здійснюються господарюючими суб'єктами виходячи з економічної доцільності», - заявили в прес-службі Міненерго РФ.
У російському відомстві також зазначили, що дизельне паливо, призначене для постачання в Україну, зараз перерозподіляється по інших напрямках.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії заявили, що за підсумками 2016 року Україна стала одним з найбільших імпортерів продуктів з РФ всупереч чинному ембарго, що пояснюється поставками російських товарів на окуповану бойовиками ДНР-ЛНР територію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?