Поставки дизпалива з Росії: в Україні відповіли на гучну інформацію
Категорія
Економіка
Дата публікації

Поставки дизпалива з Росії: в Україні відповіли на гучну інформацію

Поставки дизпалива з Росії: в Україні відповіли на гучну інформацію
Джерело:  ЛІГА.net

Українські трейдери спростували інформацію про те, що  Росія призупинила трубопровідні поставки дизельного палива в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Ліга.net.
"Станом на 10 березня всі заявки на поставку палива виконувалися", - сказав власник однієї з компаній, які імпортують дизпаливо з Росії.
Читайте також: Генштаб України відфутболив Росію з її криками про зброю
Топ-менеджер іншої нафтотрейдингової компанії підтвердив цю інформацію.
Раніше російське агентство Інтерфакс повідомило, що Федеральна служба з технічного та експортного контролю (ФСТЕК) протягом місяця не оформляє документи на поставку в Україну дизельного палива по трубопроводу.
За даними російської Транснафти, поставки нібито були припинені 8 лютого 2017 року "в зв'язку з переукладанням контрактів на експорт нафтопродуктів".
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії заявили, що за підсумками 2016 року Україна стала одним з найбільших імпортерів продуктів з РФ всупереч чинному ембарго, що пояснюється поставками російських товарів на окуповану бойовиками ДНР-ЛНР територію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?