У мережі спливли цікаві документи про "попутника" Савченко: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі спливли цікаві документи про "попутника" Савченко: опубліковано фото

У мережі спливли цікаві документи про "попутника" Савченко: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися цікаві подробиці з життя керівника центру визволення полонених "Офіцерський корпус"Володимира Рубана, який разом з народним депутатом Надією Савченко в кінці лютого побував на території так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста і блогера Дениса Казанського.
Читайте також: Поїздка Савченко на Донбас: виникла нова скандальна деталь
"Загадкова особистість. По-перше, останнє звання у послужному списки Рубана - старший лейтенант. У запас він звільнився в 1991 році. Чому Рубан представляється всюди при цьому генерал-полковником - не зрозуміло. Де і в яких військах він отримав таке звання? У Міноборони про це взагалі нічого не знають", - повідомив Казанський.
"По-друге, Рубан насправді ніякий не Рубан. Його справжнє прізвище Гарбузюк. У 1989 році він чомусь відмовився від прізвища батьків. Спробували взяти в нього коментар, але вже два дні Рубан поза зоною. Мабуть, перебуває за кордоном. Дуже дивні люди за Надією Савченко стоять", - вважає журналіст.


Користувачі прокоментували публикацію Казанського.


Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України скасувала пропуск на в'їзд на окуповані території Донбасу Володимиру Рубану, супроводжував нардепа Надію Савченко під час недавньої поїздки в окупований Донецьк.
Разом з тим, за інформацією СБУ, Рубан пояснив мету своєї поїздки на окупований Донбас необхідністю дивитися за квартирою його тещі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?