Скандальний російський священик викликав бурю в мережі кровожерними закликами
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний російський священик викликав бурю в мережі кровожерними закликами

Скандальний російський священик викликав бурю в мережі кровожерними закликами
Джерело:  online.ua

Скандальний діяч російської православної церкви, протоієрей Всеволод Чаплін заявив про необхідність знищувати емігрантів, які виїжджають у західні країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на mk.ru.
"В якості заходів боротьби з такими Чаплін висунув програму, що складається з трьох пунктів. По-перше, він закликав повернути смертну кару для зрадників Батьківщини, по-друге, "авторизувати" спецпідрозділ по їх вбивствах, нехай навіть ціною життя і волі", а по-третє, "авторизувати точкові ракетні удари по зрадниках", - йдеться у публікації видання.
Заяви Чапліна викликали бурхливе обговорення у соцмережах.
"Для в'язниці і для люстрації. Нагадаю, що РПЦ МП була створена Сталіним і НКВС", - прокоментував слова Чапліна російський блогер і фінансист Слава Рабінович.


Larisa Chayka а ракети перед стартом батюшки благословлять і освятять
Roman Bachurskij Ось ці люди і надихають Росію на фашизм
Яна Пономарьова Словоблуд в рясі. Хочеться вірити, що персональні угольки для козломордого вже розпечені у відповідному місці


Як повідомляв ONLINE.UA, одіозний російський священик Всеволод Чаплін свого часу вкрай розлютив користувачів мережі закликами до вбивств.
Також Всеволод Чаплін підтримував ідею обрізання жінок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?