Ось так по вухах і їздить: в Росії згадали гучні обіцянки Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ось так по вухах і їздить: в Росії згадали гучні обіцянки Путіна

Ось так по вухах і їздить: в Росії згадали гучні обіцянки Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії з іронією згадали про обіцянки президента Володимира Путіна, які той дав через деякий час після чергового обрання на президентський пост в 2012 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського фінансиста і блогера Слави Рабиновича.
Читайте також: Після провалу "Новоросії" у Путіна новий план: в Україні розкрили деталі
Рабінович згадав, як через рік після початку третього президентського терміну Путіна, той рапортував про просування програми по створенню "модернізованих робочих місць" для росіян.
"Її реалізація вже знаходиться на марші", — сказав Путін, відзначивши, що спочатку і підприємці, і експерти вважали таку задачу важким", - йдеться в матеріалі РИА "Новости" за 23 травня 2013 року.
"Ось і вся "передвиборча програма, тобто спецоперація за черговий інавгурації цього долбоящера у 2018 році", - написав Рабінович, натякаючи на майбутні вибори президента.


Користувачі прокоментували публікацію Рабиновича.
Elena Denman Це реальна стаття? Якщо так - хто аФФтор? Це ж треба так по вухах їздити малоосвіченою публіці. Поясніть хто-небудь ідіоту, який створює такі шедеври для вати, що синергетичний ефект - це коли відбувається злиття виробництв (укрупнення) та робочі місця СКОРОЧУЮТЬСЯ, тому що одна людина може робити те, що робили три. За рахунок скорочень вивільняються фінанси і досягається синергетичний ефект. Тобто це як раз таки протилежне до створення нових робочих місць.
Віктор Кам'янецький: 25 млн робочих місць можна створити тільки в Гулагу



Нагадаємо, що наступні вибори президента Росії мають відбутися в березні 2018 року. Новий глава РФ обереться на термін 6 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Слава Рабинович розповів, як рівно за три місяці може впасти режим президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?