Бойовики ДНР урізують залишки гуманітарки Ахметова: соцмережі зловтішаються
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР урізують залишки гуманітарки Ахметова: соцмережі зловтішаються

Бойовики ДНР урізують залишки гуманітарки Ахметова: соцмережі зловтішаються
Джерело:  online.ua

У так званій ДНР визначили категорії населення, які будуть отримувати залишки гуманітарної допомоги, що раніше належала Фонду Ріната Ахметова в окупованому Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські ЗМІ.
Читайте також: Ватажок ДНР вразив божевільної ідеєю щодо використання "Донбас-Арени"
"Рішенням державної комісії отримувачами гуманітарної допомоги з наявних на складах фонду "Допоможемо" залишків будуть: інваліди l, ll груп, громадяни похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в територіальних центрах соціального обслуговування, сім'ї, що мають на утриманні трьох і більше дітей віком до 16 років, а також учасники бойових дій та інваліди ВВВ", - повідомили в "МЧС ДНР".
Публікацію прокоментував відомий "чиновник" "ДНР" Микола Болотін, який назвав рішення "ідіотизмом".
"Хроніки тупих віджимань і ідіотизму в ДНР або життя стає краще і веселіше! Коротко: Гумштаб "Допоможемо" видавав допомогу: - матерям - одиначкам; - всім типам пенсіонерів; - у кого є діти до 3-х років. Тепер це не так. Скажімо спасибі улюбленим керівникам та їх радників в ДНР! Ура!", - написав Болотін на своїй сторінці в Facebook..


У соцмережах посміялися над заявами Болотіна.
"Хроніки тупих віджимань і ідіотизму в дирі або життя стає краще і веселіше!" Давай , болотін, жгі", - написали на сторінці в Twitter спільноти Hochu_domoy.




Як повідомляв ONLINE.UA, 28 лютого бойовики так званої ДНР захопили "улюблене дітище" Ріната Ахметова стадіон "Донбас-Арена", на якому останні два роки видавалася гуманітарна допомога для жителів окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?