У США сильно засмутили відомого блогера з Росії: у соцмережах бум
Категорія
Світ
Дата публікації

У США сильно засмутили відомого блогера з Росії: у соцмережах бум

У США сильно засмутили відомого блогера з Росії: у соцмережах бум
Джерело:  Ілля Варламов

У мережі активно обговорюють відмову відомому російському блогеру Іллі Варламову у в'їзді на територію США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Варламова в ЖЖ.
"Мені відмовили у в'їзді на територію США через російське громадянство! Вперше зіткнувся з проблемою, що громадянам Росії заборонено в'їзд куди-небудь. В понеділок, як ви знаєте, я їду в Океанію, дивитися на далекі острови. Серед іншого зібрався відвідати Американське Самоа. Це такий позашлюбний син США. Формально це територія США, але не включена до складу. Тобто президент США має право суверенітету над територією, а також є гарантом місцевої конституції, а уряд США вирішує тут всі питання. Місцеві жителі вважаються американцями, але не громадяни, і голосувати не можуть", - написав Варламов.
Читайте також: Російський блогер став посміховиськом через записи про Україну

За його словами, заборона на в'їзд для росіян була введена нещодавно.
"Так як це недоСША, потрібно отримувати окрему візу крім візи США. Зазвичай її роблять на запрошення місцевого жителя або на запрошення готелю. Я зібрав всі необхідні документи, відправив в їх міграційний офіс, але у в'їзді мені відмовили... вони пишуть, що громадянам Росії тепер в'їзд заборонений. І вони чекають мене, коли бан знімуть, ну або я отримаю інше громадянство. Цікаво, що заборона для російських громадян була введена зовсім недавно. Мабуть, старина Трамп підсуєтився. Наскільки я знаю, це перша територія, яка забанила громадян Росії. Сподіваюся, Марія Захарова розбереться!", - додав російський блогер.
Користувачі мережі прокоментували відмову Варламову у в'їзді на Самоа.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ілля Варламов жорстко проїхався по російській пропаганді в ЗМІ, розповівши один кумедний випадок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?