Соцмережі схвилювало побиття підлітка в київському супермаркеті
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі схвилювало побиття підлітка в київському супермаркеті

Соцмережі схвилювало побиття підлітка в київському супермаркеті

Соцмережі шокувало побиття підлітка охороною одного з супермаркетів Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співзасновника освітніх курсів Prometheus Івана Примаченко.
"У Мегамаркеті на Гетьмана, 6 15-річний хлопець взяв з прилавка 2 горіхи, щоб спробувати. Охорона заламала його, силою затягла всередину і вже годину відмовляється покупцям показувати дитину, силою не дають увійти в підсобне приміщення. Судячи з усього просто побили, а тепер бояться понести відповідальність. Поліція зайшла вже півгодини тому, але так і не виходить. Гаряча лінія омбудсмена не відповідає", - написав він.
Читайте також: Фігурантку гучного процесу побили в Києві: з'явилися фото



Пізніше в коментарях він додав, що дитину відпустили.
"Він з дядьком поїхав на швидкій, щоб задокументувати застосування сили проти нього (хлопець каже, що били по ребрах і погрожували їх зламати). Слідчо-оперативна група встановлювати особи нападників охоронців при нас відмовилася, пославшись, що це їхня персональна інформація і "пишіть заяви на невстановлених осіб, далі будемо розслідувати". Заяви написані", - зазначив Примаченко.
Він додав, що незабаром опублікує відео і подробиці про інцидент.



Співробітник Національної академії наук України Антон Сененко додав, що поліція не затримала охоронця, який побив підлітка.



Користувачі мережі схвильовані інцидентом в столичному супермаркеті.





Як повідомляв ONLINE.UA,  пізно ввечері 2 березня в центрі Києва стався "голлівудський екшн", в результаті якого постраждало двоє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?