Бойовики ЛНР назвали ім'я "вбивці" Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР назвали ім'я "вбивці" Мотороли

Бойовики ЛНР назвали ім'я "вбивці" Мотороли
Джерело:  РІА Новини

Один із затриманих бойовиками ЛНР так званих "диверсантів" назвав ім'я "вбивці"  ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсена Павлова (Мотороли).
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Раніше так звані "МВС і МДБ ЛНР" повідомили про затримання військовослужбовців 8-го полку спецпризначення Сил спеціальних операцій ЗСУ, яких підозрюють в причетності до вбивства начальника управління "народної міліції ЛНР" Олега Анащенко і іншим "терактам".
Читайте також: Українські розвідники в полоні ЛНР: командування зробило заяву
"Також можу підтвердити те, що коли я перебував у Хмельницькому в 8-му полку спецназу України в частині, то також чув, коли майор Балов, начальник розвідки, хвалився, що нібито вбивство Мотороли - це його рук справа", - сказав затриманий бойовиками ЛНР Іван Дєєв на відеозапису допиту, наданому російському виданню "міністерством держбезпеки ЛНР".
За його словами, Балов говорив, що попередньо проходив спеціальну підготовку з підриву ліфтів.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли ватажків бойовиків так званих ДНР і ЛНР, які були ліквідовані на Донбасі чи в Росії, представивши їх персонажами карткової гри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?