Війна на Донбасі: стало відомо про втрати у бійців АТО в результаті жорсткого бою
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо про втрати у бійців АТО в результаті жорсткого бою

Війна на Донбасі: стало відомо про втрати у бійців АТО в результаті жорсткого бою
Джерело:  online.ua

В результаті бойового зіткнення з бойовиками так званої ДНР на Маріупольському напрямку в зоні АТО на Донбасі 11 березня загинуло двоє українських бійців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: Бойовики обстрілюють Авдіївку: з'явилося відео удару по багатоповерхівці
"На Маріупольському напрямку в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинуло 2 українських захисників", - йдеться у повідомленні.
Стало відомо, що 11 березня бойовики так званих ДНР-ЛНР 75 разів обстрілювали українські позиції в Донецькій та Луганських областях.
Ситуація в районі проведення АТО залишається не спокійною, але контрольованою ЗС України. За минулу добу російсько-терористичні війська 75 разів обстріляли позиції українських захисників. На Маріупольському напрямку під вогнем артилерійських систем великого калібру опинились позиції неподалік Миколаївки, а під мінометним вогнем Славне, Гнутове, Павлопіль та Березове. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем ворог бив по захисниках Широкиного, Водяного, Талаківки та Красногорівки. А по Марїнці з озброєння БМП та танку", - повідомили у штабі АТО.
"На Донецькому напрямку під мінометним вогнем російських окупантів опинились укріплення сил АТО поруч шахти Бутівка, Луганського та Невельського. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом до обстрілів долучив танк. На Луганщині під вогнем мінометів опинились позиції поруч Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, а стрілецької зброї та кулеметів – Валуйське", - сказано у заяві.
Нагадаємо, напередодні повідомлялося про двох загиблих бійців АТО в результаті обстрілу бойовиками "ЛНР-ДНР" 10 березня.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в мережі з'явилося відео з села Богданівка Донецької області, яку продовжують обстрілювати бойовики так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?