Відомий росіянин назвав цифри реальної підтримки Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий росіянин назвав цифри реальної підтримки Путіна: опубліковано відео

Відомий росіянин назвав цифри реальної підтримки Путіна: опубліковано відео

Відомий російський поет, колишній політтехнолог Андрій Орлов (Орлуша) заявив, що президента Росії Володимира Путіна реально підтримує 15% росіян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
Орлов не думає, що 86% підтримки Путіна накрутили.
"Я як політтехнолог, давно цим не займаюся. Але колишніх КДБешників, колишніх повій і колишніх політтехнологів не буває. Можу сказати, що в цих 86% приблизно 30-40%, які можуть голосувати і «за», і «проти», які кажуть «Путін - так!», тому що або бояться по роботі, або дають ту відповідь, яку, думають, від них чекають", - сказав поет.

Читайте також: Фанатів Путіна в Росії порівняли з жабою: відомий поет дав яскраве пояснення


За його словами, Путіна реально підтримує близько 15% росіян.
"Прикордонна зона є скрізь. І в позитивному русі, і в негативному. Якщо людям дати правильний вектор, як вийшло, припустимо, з моєї точки зору, на Майдані, спочатку правильний вектор... Якщо ж вектор дають інші, то 30% переходять дуже легко. Тобто 85%... ну реально підтримують і рухають - це 15%, порядка 35% - це ті, хто боїться або йде через гроші, через кар'єру або ще через щось. Тобто з двох сторін по 15%, а всередині приблизно навпіл", - вважає Орлов.
( Дивіться з 4:38)


Як повідомляв ONLINE.UA,  згідно з останнім опитуванням "Левада-Центр", 84% росіян схвалюють діяльність Володимира Путіна на посту президента Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?