У Києво-Печерській лаврі відбулася гучна подія, мережа схвильована: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києво-Печерській лаврі відбулася гучна подія, мережа схвильована: з'явилося відео

У Києво-Печерській лаврі відбулася гучна подія, мережа схвильована: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Києво-Печерській лаврі, в якій проводять служби церковні служителі Української православної церкви, відбулася неординарна подія.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Патріоти України".

Читайте также: Скандальний російський священик викликав бурю в мережі кровожерними закликами
Повідомляється, що 11 березня в Свято-Успенському соборі, який розташований на території Лаври, провів службу за Україну священик УПЦ (Київського патріархату).
Повідомляється, що церковнослужитель отець Димитрій вирішив провести молитву спонтанно, коли приїхав на територію Лаври з 200 волонтерами. Саме вони попросили священика відслужити в церкві.
При цьому священику намагалися перешкодити двоє церковнослужителів УПЦ МП. У мережі з'явилося відео моменту молитви.


Повідомлення про службу священиків КП в Києво-печерській лаврі мережі викликало бурхливе обговорення у соцмережах.
"В Ім'я бога Милостивого, Милосердного, це початок визволення Лаври від московських фарисеїв", - написав на своїй сторінці в Facebook український політик Дмитро Корчинський.



Як повідомляв ONLINE.UA, 9 березня на могилі Тараса Шевченка в Каневі Черкаської області відбулися сутички між представниками партій "Свобода" і "Громадянський корпус", які не пустили до меморіалу членів "Українського вибору".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?