Скандал в США: від Трампа зажадали довести гучні звинувачення проти Обами
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал в США: від Трампа зажадали довести гучні звинувачення проти Обами

Скандал в США: від Трампа зажадали довести гучні звинувачення проти Обами
Джерело:  Associated Press

Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США зажадав від представників адміністрації президента країни Дональда Трампа надати до 13 березня докази п рослуховування його телефонів колишнім американським лідером Бараком Обамою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.
Видання, посилаючись на високопоставленого конгресмена, пише, що відповідну вимогу у своєму письмовому запиті озвучили члени Палати представників, республіканець Девін Нуньєс і демократ Адам Шифф.
На початку тижня Шифф заявив про те, що комітет розслідує заяву Трампа про прослуховування його телефону під час виборів президента США. Він також додав, що звернеться з цим до директора ФБР Джеймса Комі.
"Нам необхідно визначити, чи правдива ця заява", - сказав Шифф.

Читайте також: Кошмар Трампа? Обама схвилював мережу резонансною заявою
Його колега Нуньєс в свою чергу заявив про те, що до цих пір не побачив доказів слів Трампа про прослуховування його телефонів Обамою. За словами республіканця, ЗМІ могли занадто буквально сприйняти інформацію з повідомлень президента США в Twitter.
"Президент - новачок в політиці - він займався нею трохи більше року", - зазначив Нуньєс.
Інші конгресмени також зажадали доказів обвинувачень Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-секретар 44-го президента США Барака Обами Кевін Льюїс спростував звинувачення Дональда Трампа про телефонне прослуховування під час підготовки до виборів в 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?