Колишній розвідник розповів, що підштовхнуло Путіна до війни проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишній розвідник розповів, що підштовхнуло Путіна до війни проти України

Колишній розвідник розповів, що підштовхнуло Путіна до війни проти України
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  почав військову агресію проти України з образи.


Про це в ефірі від 11 березня розповів колишній радянський розвідник, однокурсник Путіна по інституту КДБ імені Андропова Юрій Швець, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-інтерв'ю, опубліковане  112.ua.


Читайте також: У США дали прогноз агресії Росії проти країн Балтії: названо можливу дату


Швець підкреслив, що аналітики країн Заходу втрачають час в спробах пояснити дії Путіна раціонально. "Вова - це та людина, в прийнятті рішень якого спочатку працює підсвідоме, тобто емоції, а потім він починає міркувати. Я думаю, що він пішов на це (окупацію Криму, - ред.) страшно образившись на Україну", - сказав він .


Колишній розвідник зазначив, що Росія витратила "масу грошей" для становлення на чолі України свого ставленика, збіглого екс-президента Віктора Януковича.


"А тут його виганяють, та ще й демонстрацією, та ще й сміються, та ще й пісеньки різні співають. Тобто його (Путіна, - ред.) прорвало. Він не міг бачити свято вільного народу", - зазначив Швець.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Швець розповідав, як  Володимира Путіна визнали непридатним для роботи в розвідці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?