У розвідці розповіли, як Росія готує диверсантів для Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

У розвідці розповіли, як Росія готує диверсантів для Донбасу

У розвідці розповіли, як Росія готує диверсантів для Донбасу
Джерело:  online.ua

Росія готує диверсантів для проведення операцій проти ВСУ на Донбасі в спеціальних навчальних центрах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


У розвідці зазначили, що серед бойовиків ЛНР, що дислокуються під Луганськом, збільшилися випадки розкрадання боєприпасів, а 11 березня під Донецьком "кореспонденти росЗМІ", в число яких входять офіцери військових частин інформаційного протиборства ВС РФ, знімали на відео зруйновані будівлі для дискредитації сил АТО.


Читайте також: Рядові бойовики ЛНР біжать з передової: розвідка дізналася деталі


Також інформується, що на Донбасі фіксується активізація диверсійно-розвідувальних груп, члени яких пройшли спецпідготовку під керівництвом російських кураторів.


При цьому, мережа навчальних центрів для підготовки диверсантів РФ знаходиться як на окупованій території України, так і в прикордонних з Донбасом районах Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  розвідка дізналася, що бойовики готують провокацію з перевдяганням у форму військових ЗСУ з метою дискредитації сил АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?