Колишній ватажок бойовиків ДНР спрогнозував майбутнє Захарченко та Плотницького
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній ватажок бойовиків ДНР спрогнозував майбутнє Захарченко та Плотницького

Колишній ватажок бойовиків ДНР спрогнозував майбутнє Захарченко та Плотницького
Джерело:  online.ua

Ватажок ЛНР Ігор Плотницький може "піти на почесну пенсію", в той час як ватажок угруповання ДНР Олександр Захарченко - отримати підвищення до ватажка об'єднаної ЛДНР.


Таку думку висловив російський диверсант, опальний екс-ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його профіль в Livejournal.


Читайте також: Бойовик Гіркін чесно зізнався, хто вбиває бойовиків на Донбасі: з'явилося відео


Гіркін написав, що з Росії на окупований Донбас виїхали комісії з військової, адміністративної, економічної і фінансово-фіскальної частини.


"Висновки цих комісій (ті, про яких відомо) - "похмуріше нікуди". В тому числі і по персоналіях "великих борців за народну справу" в обох псевдо-державних утвореннях. Само-собою, всі висновки можна легко переписати. І перефарбовувати "з чорного на біле" за наказом начальства будуть ті ж самі люди, які малювали вихідну картинку. Але, все-таки, тут як раз і передаються чутки про те, що "того, припекло" і "о. висновки" на цей раз будуть зроблені в сторону "радикальної заміни" цілого ряду персоналій", - написав він.


Диверсант вважає, що першим кандидатом на "пенсію" є Ігор Плотницький: "Аж надто багато людей вбивали і закатували за його наказом. І дуже багато відвертих "патріотів єдиної України" пригрів він в своїй адміністрації".


Читайте також: Великі втрати і дезертирство: Стрєлков розбурхав мережу правдою про ДНР


"Пан Захарченко ж, завдяки нестримному піару і всупереч чіткому розумінню факту, що він ніхто інший, як дуже злодійкуватий дурень і нестримний балабол - має шанси не просто залишитися на посаді, але навіть піти на підвищення - на пост глави "огризку" Новоросії - новооб'єднанної ЛДНР. Тут за пана грає його значна фізіономія і вміння складно тріпатися - для красивої телевізійної картинки - він "саме те". І, до того-ж, продемонстрував велику "гнучкість", яка дійшла до повної безпрінціпності. "Крутився строго відповідно до вказівками", - підкреслив Стрєлков.


"Загальна задача полягає в поступовій відмові керівництва РФ від безальтернативного мінського курсу і в перетворенні окупованого Донбасу в "нове Придністров'я", що не настільки жорстко висить "на шиї" у Москви в фінансовому, економічному і військовому плані", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Стрєлков-Гіркін розповів про своє бачення вирішення конфлікту на Донбасі і викликав бурю глузувань в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?