Краса - страшна сила: веселе фото української судді підірвало соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Краса - страшна сила: веселе фото української судді підірвало соцмережі

Краса - страшна сила: веселе фото української судді підірвало соцмережі
Джерело:  online.ua

Фотографія рівненської судді Алли Бандури викликала бурхливе обговорення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


Читайте також: Соратники Януковича влаштували безглуздий суд в Росії, в соцмережах фурор: з'явилися фото і відео


Відзначимо, що 12 березня в мережі стали активно поширювати фото Бандури, де суддя красується з дуже яскравим макіяжем і високою зачіскою:



Фото жінки викликало безліч коментарів з порівняннями і характеристиками. Так, користувач, що пише під ніком Юра написав: "У неї вдома повинен бути 101 долматинец".



Втомлений чекати: "Сьогодні вночі буду спати з включеним світлом".




Дід Панас: "А уявіть як воно підсудному в ході процесу ??".


Володимир Алдошин: "До речі, лікувальне фото. Був запор. Подивився і все добре..."





Zic: "Таке враження, що дама з Думи РФ вилізла, - їх стиль".




Thurma Uman: "Суворе обличчя права".


Санта Нейтрино: "Гейша".


Мер Дніпра Борис Філатов: "Багато шановних людей глумляться над зачіскою і макіяжем дами вельми похилих років. Найдивовижніше, що ті ж самі персонажі вчора іржали над заступниками міністрів - молодими і прогресивними дівчатами. Нам все одно над ким і над чим сміятися: зачіскою або макіяжем, фото в Інстаграммі або дурістю в акаунті, татуюванням або політичною позицією, походженням або історією успіху, товщиною або худорбою", - написав він.


"До тих пір поки ми будемо робити це - ми будемо залишатися інфантильним, незрілим суспільством, яке цінує людей не за професійними якостями, а за вмінням баламутити і кривлятися. Подумайте про це. Можна ідеально виглядати зовні. Але при цьому бути винятковою бл@дью", - додав Філатов.


Ingvar Czapliński: "Мадам суддя дійсно схожа на відьму з мультфільму, ну дуже схожа і, що з того, якщо людям смішно?.. Ось тут з Вами не згоден: ознака вільного демократичного суспільства - це вміння з гумором ставиться до всього".




Овчинников Анатолій: "Сувора непідкупність читається в крижаних поглядах суддів".


ivIrina: "У дитинстві бабайку приблизно так і представляла. Вбивча «краса», в прямому сенсі".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус, який втік з України як підозрюваний у хабарництві і затриманий в Молдові 1 березня, попросив у влади Молдови політичного притулку, чим насмішив соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?