Ситуація на Донбасі: з'явилися тривожні новини з зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: з'явилися тривожні новини з зони АТО

Ситуація на Донбасі: з'явилися тривожні новини з зони АТО

Неподалік від лінії розмежування в Луганській області пропало три людини. Правоохоронці розглядають версію про причетність до інциденту бойовиків ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Луганській області.


Читайте також: Пропажа українських розвідників на Донбасі: бойовики ЛНР нахабно хваляться


Увечері 11 березня між населеними пунктами Боброво і Борівське в Луганській області знайшли покинутий автомобіль Ford Transit Connect з відкритими дверима, в якому попередньо їхали батько з сином (51 і 31 рік) і 23-річний молодий чоловік.


Всі вони були в камуфляжному одязі, і знаходилися недалеко від села Арентово, яке межує з непідконтрольною Україні територією Донецької області. У тому ж районі раніше взяли в полон українського військового.


Поліція і ВСУ проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих чоловіків. Вірогідною версією розглядається захоплення чоловіків в полон диверсійно-розвідувальною групою бойовиків ЛНР.


Правоохоронці також закликали мирних жителів не використовувати в повсякденному житті камуфльований одяг.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в лютому в Луганській області перестав виходити на зв'язок загін українських розвідників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?