У Лондоні влаштували пікет біля будинку Ахметова: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Лондоні влаштували пікет біля будинку Ахметова: з'явилися фото і відео

У Лондоні влаштували пікет біля будинку Ахметова: з'явилися фото і відео

У Лондоні волонтери громадського руху "Лондон Євромайдан" пікетували будинок українського олігарха Ріната Ахметова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту "London Euromaidan".
Волонтери вимагали перевірки законності отриманих Ахметовим доходів відповідно до британського антикорупційного законодавства (UK Bribery Act) і британського антитерористичного закону (RU Counter-Terrorism Act).
Читайте також: Порошенко розповіли, про що йому варто поговорити з Ахметовим
Активісти зазначили, що в разі підтвердження незаконності отримання олігархом доходів, на бізнес Ахметова повинні бути накладені санкції з конфіскацією його майна на користь України. Зокрема, вони просять британські служби перевірити, чи не фінансує Ахметов роботою своїх підприємств бойовиків ДНР і ЛНР.
"Чи могли ми собі уявити 3 роки тому, що після Майдану і Небесної сотні та зараза Ахметов, яка фінансувала антимайдан і тітушок, буде і далі найбагатшим олігархом, і вся Україна йому буде сплачувати рахунки за електроенергію, а він за ці гроші буде фінансувати терористів і окупантів", - заявили активісти.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в так званій ДНР визначили категорії населення, які отримають залишки гуманітарної допомоги, що раніше належала Фонду Ріната Ахметова в окупованому Донецьку.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?