Росія на Євробаченні-2017: спливла скандальна інформація про учасницю, мережа кипить
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Росія на Євробаченні-2017: спливла скандальна інформація про учасницю, мережа кипить

Росія на Євробаченні-2017: спливла скандальна інформація про учасницю, мережа кипить
Джерело:  online.ua

У мережі схвильовані скандальною інформацією про  співачку Юлію Самойлову, яка представлятиме Росію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
У мережі переглянули сторінки Самойлової в соцмережах і виявилося, що вона в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".

Читайте також: Російський письменник про Євробачення: у Путіна придумали, як насолити Україні








"Я вважаю, що Росія не має морального права брати участь в конкурсі Євробачення, поки російські снаряди знищують наші міста. Поки наші невинні українці сидять в російських в'язницях за надуманими справами. Поки український Крим і Донецьк з Луганськом окупований Росією. Єдиний варіант для Самойлової, щоб взяти участь в конкурсі в Києві, я бачу один: записати відео або написати пост у себе на сторінці, що вона не підтримує агресію своєї країни в Україні та вважає Крим і Донбас українською територією. І тоді Юлія, ласкаво просимо в Україну! Інакше я вважаю, що СБУ повинні заборонити в'їзд Юлії Самойловій", - прокоментував інформацію відомий блогер Мирослав Олешко.
Користувачі мережі також вважають, що Україна повинна заборонити Самойловій в'їзд на територію країни.








Як повідомляв ONLINE.UA,  Україну на Євробаченні-2017 в Києві представить рок-група O.Torvald.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?