Соцмережі шокував інцидент з рідкісною колекцією птахів в Києві: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі шокував інцидент з рідкісною колекцією птахів в Києві: з'явилися фото

Соцмережі шокував інцидент з рідкісною колекцією птахів в Києві: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві невідомі отруїли представників рідкісної колекції птахів, які мешкають в будинку на Лук'янівській, що викликало хвилювання користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook киянина Dmitry Pygyda.
Читайте також: Анд ріївський можуть забудувати новими будинками, і ми його втратимо: Києву дали похмурий прогноз
"На Лук'янівці за кінотеатром "Київська Русь" є двоповерховий будинок, який в 1913 році побудував козак Чернігівської губернії. Його онук - потомствений козак, інженер Юрій Руголь з 15 років збирає свою колекцію птахів: качки, фазани, журавлі, павичі. До недавнього часу його колекція налічувала майже 50 голів і була рідкісна в світових масштабах (привертала увагу як українців, так і іноземців)", - написав киянин.
"Потім по лінії паркану збудували висотку і в результаті вийшло жовто-коричневе непорозуміння з величезним логотипом забудовника. З п'ятниці 10.03.2017 Юрій Руголь влаштував PR акцію - виклав 20 отруєних птахів (на фото). До цього близько 10 птахів загризли собаки. Висновки робіть самі: хто міг сипати отруєне зерно у двір, хто міг запускати вночі у двір собак, які душили птицю. Це питання до суспільства. Але ось металевий козирок над будиночком Руголя зварив забудовник. За словами діда, мета козирка - захистити новобудову від пожежі, коли сусідній двоповерховий будинок горітиме", - йдеться в повідомленні.


Відзначимо, що подія вжахнула користувачів мережі. Так користувач Alena Makarikhina написала: "Це жахливо - настільки відверто і цинічно зневажати чужу власність, заважати власнику користуватися (в порушення Конституційних прав) і тим більше труїти птахів".




Igor Kuznecoff: "На превеликий жаль, все обмежиться ось такими коментарями на кшталт: Боже мій і жах... Але ж скільки новин не покажуть по зомбоящику і скільки жахів твориться зараз ..."



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Київраді побилася група людей, які виступають проти будівництва ТЦ на станції столичного метрополітену "Героїв Дніпра", з активістами, які "за" будівництво торгового центру.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?