Акція проти російських банків пройшла по всій Україні: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Акція проти російських банків пройшла по всій Україні: з'явилися фото

Акція проти російських банків пройшла по всій Україні: з'явилися фото

Невідомі активісти по всій Україні заблокували десятки банкоматів російських банків
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Національного корпусу "Азов"
"Цієї ночі невідомі патріоти по всій країні заблокували роботу десятків банкоматів російських банків, які на третій рік війни з окупантами, завдяки НБУ, продовжують свою роботу на території України", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що активісти заклеїли вітражі, двері банків, а також самі банкомати наклейками з тегом #RUSBANKOVER. Крім того, невідомі залили монтажною піною банкомати, "щоб припинити окупантами надання банківських послуг українцям".

Читайте також: У Києві знову влаштували акцію проти російського банку: з'явилися фото і відео
"Національний Корпус підтримує дану ініціативу і нагадує, що боротьба патріотів проти російського впливу в українській банківській сфері, яку ми почали у січні цього року, триває і буде супроводжуватися також і подібними радикальними діями. Адже коли держава не діє - своє слово завжди говорить народ!", - підкреслили в "Азові".
Як повідомляв ONLINE.UA,  у Сумах активісти влаштували акцію біля відділення російського "Сбербанку".










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?