Ватажок ДНР зробив гучну заяву про "кордони": соцмережі схвильовані
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив гучну заяву про "кордони": соцмережі схвильовані

Ватажок ДНР зробив гучну заяву про "кордони": соцмережі схвильовані
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що лінія дотику між самопроголошеною ДНР і підконтрольною Україні територією отримала статус державного кордону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт "міністерства держбезпеки ДНР".
"Встановити для лінії зіткнення, що проходить між "Донецькою народною республікою" і Україною, статус державного кордону... Заборонити переміщення фізичних осіб поза пунктами прикордонного контролю "Служби прикордонної охорони міністерства державної безпеки Донецької народної республіки". При переміщенні через лінію дотику фізичним особам в обов'язковому порядку необхідно пройти реєстрацію в пунктах прикордонного контролю", - сказано в тексті указу, який опублікований на сайті.
Читайте також: Бо йовики ДНР-ЛНР масово клепають "українських шпигунів": стали відомі деталі
Видання також повідомляє, що контроль за виконанням "указу" покладено на "МДБ ДНР", "міністерство доходів і зборів", а також "МВС республіки".
"МДБ ДНР" попереджає, що, згідно з пунктом 4 цього указу, дії, пов'язані із незаконним перетинанням лінії зіткнення, організацією незаконного виїзду-в'їзду в "Донецьку народну республіку", будуть кваліфіковані згідно з "Кримінальним кодексом ДНР", а саме статтею 378 "Незаконне перетинання Державного кордону", - сказано в повідомленні на сайті.
Користувачів сосцетей схвилювало таке повідомлення.






Як повідомляв ONLINE.UA, російський диверсант Ігор Стрєлков-Гіркін, який раніше був одним з командирів ДНР, розповів, що угруповання бойовиків ДНР-ЛНР складаються з найманців, а не з так званих "ополченців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?