У Ердогана влаштували курйозну акцію проти європейців: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Ердогана влаштували курйозну акцію проти європейців: з'явилося відео

У Ердогана влаштували курйозну акцію проти європейців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прихильники президента Туреччини Реджепа Ердогана влаштували курйозну акцію в знак протесту проти Нідерландів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Прихильники Ердогана з молодіжного крила правлячої партії Справедливості і розвитку (ПСР) видавили і випили апельсиновий сік, протестуючи проти дій влади Нідерландів, які раніше  відправили у Німеччину міністра у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини Фатма Бетюль Сайян Кайя, а також скасували дозвіл на посадку літака міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу в Роттердамі.
Акція пройшла у місті Ізміт під гаслом «Спершу ми вас вичавимо, потім ми вас вип'ємо!». Апельсини були обрані через те, що династичний колір правлячої в Нідерландах Оранско-Нассаускіе династії - помаранчевий.
Читайте також: Скандал між Нідерландами і Туреччиною: Ердоган виступив з гучними звинуваченнями на адресу Заходу


Як повідомляв ONLINE.UA,  прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган перейшов усі межі, назвавши голландців "пережитком нацизму і фашистами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?