Суд над одіозним екс-регіоналом перенесли з цікавої причини
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд над одіозним екс-регіоналом перенесли з цікавої причини

Суд над одіозним екс-регіоналом перенесли з цікавої причини
Джерело:  Укрінформ

Судове засідання у справі екс-керівника фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова, обвинуваченого в державній зраді, перенесли на 14 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Як повідомляє видання, причиною перенесення засідання стала відсутність адвоката Олександра Лисака, який сьогодні захищає відстороненого голову ДФС Романа Насірова.
"Суд постановив: відкласти розгляд справи до завтра, до десяти годин. Суд також просить колег адвоката Лисака зв'язатися з ним. Якщо він завтра не зможе з'явитися, щоб в письмовому вигляді передав свої клопотання", - заявив суддя.
Читайте також: Екс- регіонал Єфремов показав камеру, в якій сидить: опубліковано відео
Також повідомляється, що засідання було перервано на прохання підсудного і його адвокатів, всупереч запереченням представників прокуратури.
"Єфремов заявив, що адвокат Лисак заздалегідь попередив суд про свою відсутність, і висловив надію, що сьогодні слухання в Апеляційному суді Києва щодо запобіжного заходу Насірову завершаться, і захисник зможе прибути в Старобільськ", - пише Укрінформ.
Користувачі соцмереж прокоментували рішення суду.



Як повідомляв ONLINE.UA, на вимогу адвокатів екс-регіонала суд прийняв незвичайне рішення і дозволив підсудному на час засідання виходити з "клітки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?