Скандал з волонтерами в зоні АТО: поліція дала пояснення
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з волонтерами в зоні АТО: поліція дала пояснення

Скандал з волонтерами в зоні АТО: поліція дала пояснення
Джерело:  online.ua

У Донецькій області не оголошували заборону на в'їзд волонтерів у зону АТО.
Про це заявила глава відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Донецькій області Наталя Шиман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
Читайте також: У Донецькій області поліція посилила заходи безпеки: з'явилися фото
"Для в'їзду волонтерів та інших громадян немає ніяких перешкод. В рамках контрдиверсійних заходів, впроваджених штабом АТО, поліція здійснює лише посилену перевірку на блокпостах, - написала Шиман. - З метою безпеки людей, попередження терактів, запобігання провозу нелегальної зброї поліцейські здійснюють посилені перевірки документів громадян і транспортних засобів".
Вона зазначила, що відомий поет Сергій Жадан, який був затриманий на блокпості разом з групою волонтерів та музикантів, був відпущений після виконання необхідних процедур.
"Звертаємо увагу, що можливі незручності - тимчасові. Поліція робить все можливе, щоб забезпечити безпеку жителів і гостей Донбасу", - підкреслила спікер ГУНП в Донецькій області.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в районі Зайцевого бойовики ДНР обстріляли автомобіль волонтерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?