Рабінович закликав опозицію об'єднатися проти тарифів
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович закликав опозицію об'єднатися проти тарифів

Рабінович закликав опозицію об'єднатися проти тарифів
Джерело:  online.ua

На думку народного депутата і лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича, українська опозиція повинна об'єднуватися проти тарифів.
Про це він заявив в передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» », коментуючи питання про те, що «Батьківщина» і «Опозиційний блок» не критикують один одного.
«Я дивлюся на тих, хто зараз при владі, і у мене народжується такий анекдот: якщо допустити сьогодні нові вільні вибори - до влади можуть прийти злодії і негідники, а якщо не допускати, то вони при владі залишаться. Ось така приблизно ситуація», - заявив Рабінович.
За його словами, він не хотів би сьогодні чіпати ні «Батьківщину», ні «Опозиційний блок»: «У мене з ними маса розбіжностей, але я все ж вважаю, що порятунок України в тому, щоб всі опозиційні сили (всі, незалежно ні від чого) об'єдналися під гаслами "Зупинити тарифи", "Зупинити кредити МВФ", "Зупинити розграбування своєї держави"», - сказав нардеп.
При цьому Рабінович заявив, що переговори не дають результатів: «Мої тривалі розмови з лідерами всіх цих опозиційних сил говорять про те, що я романтик, і, справді, не на моєму боці сила, тому що вони всі говорять одне, а роблять інше. Ну різні у нас платформи, що можна зробити? Але я сів би сьогодні в човен (назвіть, що для мене найбільш неприйнятне) з "Правим сектором", "зеленим сектором", зі "свободами", "Батьківщиною", з "Опоблоком», не вішаючи собі погони, для того, щоб зупинити те, що відбувається в країні», - сказав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?