Активісти блокади Донбасу зробили гучну заяву про штурм
Категорія
Події
Дата публікації

Активісти блокади Донбасу зробили гучну заяву про штурм

Активісти блокади Донбасу зробили гучну заяву про штурм
Джерело:  online.ua

Активісти блокади Донбасу повідомили про штурм на редуті "16 Добровольчого батальйону" в Кривому Торці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Штаб блокади торгівлі з окупантами".
"Терміново!!! Надійшла інформація про те, що на редуті "16 Добровольчого батальйону" в Кривому Торці почався штурм", - написали в співтоваристві.
За інформацією співтовариства, спочатку на редуті відключили мобільний зв'язок, після чого в табір заїхали невідомі на БТРах.

Читайте також: Акти вістів блокади Донбасу змусили прибрати один з блокпостів: з'явилися фото і відео
"Один з волонтерів повідомив, що спочатку на редуті повністю відключили мобільний зв'язок, потім в табір редуту заїхали невідомі на БТРах. Наразі зв'язок з редутом відсутній. Штаб вживає заходів по обороні інших редутів і з'ясовує ситуацію на редуті "16 добровольчого батальйону", - написали в співтоваристві.



Користувачів соцмереж схвилювала ця новина.





Як повідомляв ONLINE.UA, за словами заступника глави адміністрації президента Костянтина Єлісєєва, в умовах блокади на Донбасі партнери України не можуть впроваджувати санкції проти російських компаній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?