Наслідки війни на Донбасі показали міністру з ЄС: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Наслідки війни на Донбасі показали міністру з ЄС: з'явилися фото

Наслідки війни на Донбасі показали міністру з ЄС: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Глава МЗС Люксембурга Жан Ассельборн побував на передовій воєнних дій на Донбасі і на власні очі побачив наслідки обстрілів проросійських бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.
Читайте також: В ійна на Донбасі: з'явився новий тривожний прогноз
Відзначається, що Ассельборн прилетів в аеропорт Маріуполя в супроводі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, звідки відправився в населений пункт Широкине - одну з гарячих точок антитерористичної операції.
"Було видно, що пан міністр вражений вщент знищеним Широкиним. Біля зруйнованої школи пан Ассельборн сказав, що в Європі часто говорять, що на Донбасі є якийсь конфлікт. Але коли приїжджаєш сюди і бачиш все на власні очі, то розумієш, що це не просто "конфлікт", це справжня війна. І так знищити населений пункт могли тільки професійні військові", - йдеться в повідомленні Жебрівського.
Також в мережі з'явилися фото візиту глави зовнішньополітичного відомства Люксембурга в Широкине.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ прийняли рішення про посилення роботи Спеціальної моніторингової місії в Україні.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?