Бойовики ЛНР видали нові одкровення щодо "українських диверсантів"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР видали нові одкровення щодо "українських диверсантів"

Бойовики ЛНР видали нові одкровення щодо "українських диверсантів"
Джерело:  ОСІБ

Бойовики так званої ЛНР заявили, що отримали відомості про підготовку Службою безпеки України теракту проти глави "Донецької Народної Республіки" Олександра Захарченка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт Луганський інформаційний центр.
Видання повідомляє, що таку інформацію "Міністерство державної безпеки" отримало в ході допиту затриманого в ЛНР майора спецназу Збройних сил України Сергія Іванчука.

Читайте також: Бо йовики ДНР-ЛНР масово клепають "українських шпигунів": стали відомі деталі
"Мені пропонували завдання по "Донецькій Народній Республіці". Бесіда проходила в будівлі СБУ управління Самбуцького. Нам ставили задачу по "Фахівцю" (начальник управління Народної міліції ЛНР полковник Олег Анащенко), (також) співробітник СБУ, лисуватий такий, я його не знаю, питав, чи можемо ми виконати завдання по "Донецькій Народній Республіці - це підрив машини глави ДНР на маршруті транспортування на пункт пропуску "Успенка", - цитує слова Іванчука видання.
Видання також повідомляє, Іванчук розповів, що одним із завдань диверсанта було "втертися" в довіру до командира батальйону ДНР "Сомалі" Михайлу Толстих з позивним "Гіві".
Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому Луганську 12 березня були знищені склади бойовиків, де зберігалися паливно-мастильні матеріали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?