Відома співачка випустила кліп на пісню MONATIKа: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома співачка випустила кліп на пісню MONATIKа: опубліковано відео

Відома співачка випустила кліп на пісню MONATIKа: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Відома українська скрипалька і співачка Асія Ахат презентувала кліп на пісню "Диско".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.
Музичним продюсером композиції виступив Діма Монатік (MONATIK). Виконавець зробив аранжування до нового творіння співачки і додав в неї модного, сучасного звучання.
Нове відео стало своєрідним поверненням артистки після невеликого творчого тайм-ауту.
У кліпі використані фрагменти з дня народження співачки, яке вона провела в оточенні друзів - Ірини Білик, Іллі Чічкана, Ольги Навроцької, Віталія Козловського та інших зірок.
Читайте також: MONATIK зізнався, що вдруге став татом: опубліковано відео
У кліпі Асія Ахат змінила п'ять стильних образів. Спеціально для зйомок їй пошили леопардову шубу, комбінезон, колготи, посипані стразами, ботфорти з золотим напиленням, а також виготовили ексклюзивну небесно-блакитну скрипку з черепами.
Співпраця Асії Ахат з MONATIKом не обмежиться однією композицією. У планах музикантів - запис ще як мінімум декількох цікавих треків.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український виконавець MONATIK, який удостоївся двох статуеток на шостий Національної музичної премії YUNA за "Кращий відеокліп" і "Кращий альбом", заспівав дуетом з солістом легендарної рок-групи Олегом Скрипкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?