Нове відео з письменником-бойовиком ДНР: журналіст вказав на важливу деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Нове відео з письменником-бойовиком ДНР: журналіст вказав на важливу деталь

Нове відео з письменником-бойовиком ДНР: журналіст вказав на важливу деталь
Джерело:  online.ua

У мережі засумнівалися в тому, що відео з російським письменником Захаром Прилепиным, який нещодавно вступив в ряди бойовиків так званої ДНР, було знято на Донбасі в бойових умовах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російського журналіста Аркадія Бабченко.
Читайте також: Поклали взвод російських десантників: екс-бойовик розповів, як воюють українці на Донбасі
За словами Бабченко, Прилепін реагував на постріли з зенітної установки так, наче він ніколи не чув пострілів із потужних гармат.
"Приблизно два тижні. Стільки треба організму на війні, щоб перебудуватися. В залежності від інтенсивності бойових дій, звичайно, але приблизно через два тижні ти повністю перестаєш реагувати на гучні звуки і здригатися від пострілів над головою. Навіть зэушки. Навпаки - починаєш сіпатися від тиші. А якщо ти здригаєшся навіть від пострілів на навчальному полігоні, які, до того ж, ще й чекаєш... Таке, просто спостереження", - написав Бабченко на своїй сторінці в Facebook.



Користувачі бурхливо відреагували на припущення Бабченко.
Yevheniy Kuzmenko Я от хочу зрозуміти, які почуття він хоче викликати у глядача - особливості цієї усмішкою і цим працюємо". Відчуття своєї крутості? Ілюзію того, що він - особливий письменник? І це самотнє знаряддя, це постановочне відео - от щоб що? Поясніть мені. Книжки так продати не вдасться, забити зали захопленими шанувальниками - теж. Це по-моєму пиздець головного мозку. При цьому він собі може здаватися неймовірно хитрим і тонким
Олександр Крилов: Євросоюз зняв санкції з Арсенія Павлова(Моторолла) прийде час і з Прілепіна теж знімуть))


Serge Ku Клоун. А папірець пом'ятий - знімав кілька дублів - м'яв, викидав і знову розгортав, поки сам собі не сподобався.


Как сообщал ONLINE.UA, у мережі висміяли вчинок Захара Прилєпіна, який став заступником командира батальйону бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?