Скандал з Євробаченням: Україна заявляє про провокацію, росТБ - про "гарну пісню"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал з Євробаченням: Україна заявляє про провокацію, росТБ - про "гарну пісню"

Скандал з Євробаченням: Україна заявляє про провокацію, росТБ - про "гарну пісню"
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що можлива участь російської співачки Юлії Самойлової на Євробаченні-2017 є черговою провокацією Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LIGA.net.
Читайте також: Уча сниця Євробачення від Росії не зрозуміла причин скандалу
Зокрема, Клімкін відреагував на те, що в 2015 році співачка з РФ виступила в окупованому Криму.
"СБУ перевіряє її, є заява. Я вважаю, що закон повинен бути один для всіх. Росія вже багато років займається провокаціями", - сказав Клімкін.
При цьому в Росії вважають, що Самойлова заслуговує участі в міжнародному конкурсі.
"Вона талановита співачка, яка виконує хорошу пісню. Це єдина причина, і вона повністю відповідає цілям і задачам міжнародного конкурсу, в якому Росія бере участь багато років", - відзначили в прес-службі "Першого каналу".
Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ ще не прийняли рішення про те, чи забороняти представниці РФ на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій, яка виступала в Криму, в'їзд в Україну.
При цьому в мережі закликали українську владу якнайшвидше відреагувати на ситуацію з можливою учасницею Євробачення від РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?