Аваков зробив важливу заяву щодо Сбербанку Росії: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Аваков зробив важливу заяву щодо Сбербанку Росії: з'явилося відео

Аваков зробив важливу заяву щодо Сбербанку Росії: з'явилося відео
Джерело:  РБК Україна

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що 15 березня на засіданні Ради національної безпеки і оборони України можуть розглянути заборону діяльності російського ПАТ "Сбербанк".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал ZIK.
Читайте також: Російський банк залили кров'ю ще в одному українському місті: опубліковано відео
"Я дійсно вважаю, що російські банки не можуть працювати в Україні, особливо державні, яким є Сбербанк Росії. Особливо, після зухвалого заяви (7 березня в "Сбербанку" заявили про готовність обслуговувати громадян з "паспортами" так званих ЛНР/ДНР - ред.). Я виступив із публічним зверненням, закликавши Національний банк і РНБО прийняти відповідні рішення. Наскільки я знаю, президент на середу збирає Раду безпеки і оборони і думаю, що це питання буде розглядатися", - заявив Аваков в ефірі телеканалу.


Нагадаємо,7 березня у Національному банку України повідомили, що мають намір відреагувати на дії "Сбербанку" санкціями проти його української "дочки" ВАТ "Сбербанк".
Як повідомляв ONLINE.UA, 13 березня активісти Національного корпусу "Азов" влаштували акцію протесту під будівлею Сбербанку Росії в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?