Скандал з російською учасницею Євробачення: в Україні розписали усю махінацію РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал з російською учасницею Євробачення: в Україні розписали усю махінацію РФ

Скандал з російською учасницею Євробачення: в Україні розписали усю махінацію РФ
Джерело:  online.ua

Заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін пояснив, у чому полягає провокація Росії, яка відправляє на "Євробачення" співачку Юлію Самойлову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.
"Незважаючи на те, що ми вже не вперше стикаємося з такою ситуацією (Згадайте як пан Путін пропонував стріляти в "зєльоних чєловєчков", що будуть ховатися за спинами жінок і дітей... Згадайте кадри з окупованого Донецька, коли терористи переміщуються від будинку до будинку прикриваючись від снайперів маленькими дітьми....), попри увесь жах, який ми вже пережили - чергове "пробиття дна" просто приголомшує". - написав Золотухін.
Читайте также: У Путина прокомментировали скандал с российской участницей Евровидения
Золотухін звернув увагу на те, наскільки несподівано виринула кандидатура Самойлової в списку можливих учасників Євробачення-2017 від Росії.
"Інформація про перемогу, і взагалі - участь, Юлії Самойлової на російському відборі на Євробачення з'явилася буквально вчора. До цього, інформація з офіційного інстаграм акаунту російського представництва Євробачення показує, що про нещасну дівчину немає жодної згадки. 31 січня на офіційному інстаграм-акаунті з'являється пост: "По информации из наших достоверных источников и источников портала Life на "Первом канале" в шорт-лист, из которого будет выбран представитель нашей страны на конкурсе в Киеве, выходят: Александр Панайотов, Елена Темникова, Дарья Антонюк, Нюша и группа SOPRANO Турецкого". За результатами онлайн-голосування в соцмережах першість отримує співачка Єлєна Тємнікова", - зазначив замміністра.


Чиновник пояснив також, що недавній скандал в ефірі телешоу, під час якого провідні Рената Литвинова і Володимир Познер дозволили собі некоректні висловлювання на адресу учасника з інвалідністю, був однією з частиною російської провокації.
"Далі країна-фейк починає свою "багатоходовку". Познер та Літвінова на конкурсі "Мінута слави" в ефірі "Пєрвого каналу" публічно принижують відважну людину з фізичними вадами, яка танцює попри свій стан. Ця вистава очевино підготовлена та розіграна по нотах. Цей спектакль активно "розганяється" і в українському інформаційному просторі, щоб попередити контекст дискусії про те, що "Россия давит на жалость"... Це називається "превентивний вброс", - пояснює чиновник.
За словами заступника міністра, не виключено, що Самойлова у разі своєї участі в конкурсі піде на якусь провокацію безпосередньо під час виступу.
"Природно, що відповідне реагування на спецоперацію буде відбуватися в рамках існуючих норм українського законодавства. Але відкрите використання з маніпулятивною метою людини з інвалідністю - це просто апофеоз підлості, цинічності та гидоти, на яку тільки здатні хворі мізки", - резюмував Золотухін.
Користувачі прокоментували публікацію Золотухіна.
Anna Kochetkova: Міжнародна організація з контролю допінгу, як вона там точно називається пам'ятаю, без всяких комплексів заборонила російським параолімпійцям брати участь у Параолімпіаді. Росія повоняла і стулила пельку. Так треба зробити і Україні. Тим більше, що конкурс пройде і всім потім буде глибоко наплювать, що там думає держава-
агресор
.



Нагадаємо, раніше в мережі відзначили, що Самойлова в 2015 році виступала на території окупованого Криму.
Тоді як в СБУ ще не прийняли рішення про те, чи забороняти представниці РФ на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій, яка  виступала в Криму, в’їзд в Україну.
При цьому в мережі закликали українську владу якнайшвидше відреагувати на ситуацію з можливою учасницею Євробачення від РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?