Гучне фото жінки-судді: соцмережі спантеличені через несподівані деталі
Категорія
Культура
Дата публікації

Гучне фото жінки-судді: соцмережі спантеличені через несподівані деталі

Гучне фото жінки-судді: соцмережі спантеличені через несподівані деталі
Джерело:  knk.media

У мережі спантеличені деталями про  рівненську суддю Аллу Бандуру, чиє фото раніше викликало бурхливе обговорення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  КНК медіа.
Повідомляється, що у Алли Бандури відсутні дорогі машини і особняки. Також відомо, що суддя пережила жорстокий напад злочинців, які планували провести самосуд за її принциповість.
Десять років тому двоє злочинців напали на суддю рано вранці в її квартирі і намагалися задушити її подушкою. Крім того, вони більше десяти разів ударили жінку заточкою одночасно провертаючи її всередині тіла, щоб було болючіше. Алла Бандура змогла підняти шум, звуки боротьби почули сусіди і прийшли на допомогу. Медики дивом врятували їй життя.
Читайте також: Передано до суду справу великого чиновника, спійманого на "квартирних" махінаціях
Багато користувачів соцмереж, які посміялися над фото судді, дізнавшись реальні факти про неї, прибрали образливі пости і публічно вибачились.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус, який втік з України як підозрюваний у хабарництві і затриманий в Молдові 1 березня, попросив у влади Молдови політичного притулку, чим насмішив соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?