Наречена Козловського засвітилася в Москві: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наречена Козловського засвітилася в Москві: опубліковано фото

Наречена Козловського засвітилася в Москві: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Кохана популярного українського виконавця Віталія Козловського - модель і екс-учасниця проекту "Холостяк-5" Раміна Есхакзай приїхала в Москву для участі в спектаклі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Раміни.
Про те, що зараз дівчина перебуває в Росії, стало відомо з її мікроблога.
Однак, судячи з усього, їй так і не вдасться зіграти у виставі, позаяк Раміна захворіла. До слова, про сам спектакль дівчина нічого не розповідає.
Читайте також: З днем ​​народження мене: Козловський відзначився поздоровленням
"Прилетіла в Москву. Вранці репетиція. Через 10 днів спектакль. У мене бронхіт, температура, не можу говорити, а грати тим більше. Ймовірно прем'єра піде без мене. (Раніше я б засмутилася, а зараз розумію, що немає сенсу, потрібно відпустити ситуацію, навіть якщо це твоя мрія. Всесвіту видніше. PS: не питайте про виставу, розповідати не можна", - підписала знімок дівчина, на якому позує з градусником в руці.


Як повідомляв ONLINE.UA, 6 березня, під час святкування свого 32-го дня народження, Козловський освідчився Раміні Есхакзай. Дату весілля пара поки не оголошувала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?