Розгін блокадників Донбасу і протести: в соцмережах найжорсткіші суперечки
Категорія
Події
Дата публікації

Розгін блокадників Донбасу і протести: в соцмережах найжорсткіші суперечки

Розгін блокадників Донбасу і протести: в соцмережах найжорсткіші суперечки
Джерело:  online.ua

У cоцмережах розгорілися жорсткі суперечки з приводу розгону редуту блокади Донбасу на станції Кривий Торець в селищі Щербинівка Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
"За коментарями на ФБ спостерігаю, що деякі з якоюсь дитячою наївністю впевнені, що все навколо погано, що в усьому чинна влада винна, що недостатньо якоїсь особливої ​​справедливості... Деякі хочуть знести цю владу, тому що сподіваються, що наступна буде краще. Але відсутність загальновизнаної центральної влади гарантовано призведе до війни всіх з усіма. А потім на цю розтерзану територію без особливих зусиль введе війська Путін. Крім того, я б хотів побачити тих янголів, які хочуть прийти на місце нинішньої влади. Чи ми всі не знаємо, що собою являє весь наш український політикум?... Якщо ми в результаті істерик вирішимо громадянську війну в країні, тоді точно про одну несправедливіть можна буде говорити одноголосно. Ми знищимо державність України", - написав український журналіст Борис Кушнирук.
Читайте також: Блокада Донба су: в мережі з'явилися відео розгону редуту поліцією

"Хочу нагадати, що за місяць стояння так званих "редутів" представники влади неодноразово пропонували почати діалог і знайти компромісне рішення. У відповідь представників влади посилали куди подалі, а "блокадники" разом з їх політичними поводирями роздмухували протистояння. Тобто з самого початку сценарій був заточений на силовий варіант. Тепер вони начебто отримали шанс на масштабну дестабілізацію і хочуть відпрацювати по повній за майданівським сценарієм. Карго-культ в дії", - написав користувач Igor Semyvolos.
Ярослав Матюшин: "Питання про розгін редуту - це питання про монополію держави на насильство. Самопоміч! Досить чиряки на рейках отжирать. Іди в парламент і просувай закон про торгову блокаду".
"Міністр МВС Аваков має піти, інакше протести не припиняться. США вже не підтримують Авакова. Зараз питання лише в часі", - Михайло Клейман.





Блогер Антон Ходза іронічно написав: "На знак солідарності захопив ларьок з ковбасою Салтівського м'ясокомбінату".



Користувачі Twitter теж прокоментували цю ситуацію.



Як повідомляв ONLINE.UA, в декількох обласних центрах України прихильники блокади окупованого Донбасу влаштували протести в зв'язку із затриманням силовиками активістів на станції Кривий Торець в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?