Побиття підлітка в київському супермаркеті: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Побиття підлітка в київському супермаркеті: з'явилися нові подробиці і відео

Побиття підлітка в київському супермаркеті: з'явилися нові подробиці і відео

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розповів подробиці побиття підлітка охороною одного з супермаркетів Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Кулеби.
"Ти що, найрозумніший тут?" З такими словами 15-річного Руслана потягнула в підсобку охорона столичного супермаркету. Поки тягнули, встигли і по ребрах надавати і куртку порвати. А все чому? Тому що хлопчик спробував 2 горішки, щоб визначитися, які саме купувати! Коли охорона почала кричати на Руслана, той відповів, що нічого страшного не зробив, просто хотів зрозуміти, які горіхи краще купувати (раніше він купив кілограм горіхів, а коли приніс додому - виявив, що вони старі і навіть запліснявілі. Після цього дядько Руслана порадив завжди пробувати горіхи перед покупкою). Ці слова обурили охорону і міцні чоловіки вирішили показати свою перевагу 15-річному хлопчикові", - написав він.
Читайте також: У Києві відкрили стрілянину біля ринку, є постраждалі
За словами уповноваженого президента з прав дитини, охорона супермаркету "20 хвилин тримала побиту дитину в підсобці, а коли приїхала поліція - сказали, що Руслана ніхто не тягнув сюди (таке враження, що хлопець сам себе побив і прийшов в підсобку на дивані полежати...) і ще й ображав охорону нецензурними словами!"
Кулеба додав, що лікарі Охматдиту зафіксували у дитини забій грудної клітини та гематоми. Зараз хлопчик уже на навчанні. Він пообіцяв розповісти про долю охоронців супермаркету пізніше.
У мережі також з'явилося відео інциденту, що стався в столичному супермаркеті.


У мережі прокоментували інцидент.





Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві невідомі отруїли представників рідкісної колекції птахів, які мешкають в будинку на Лук'янівській, що викликало хвилювання користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?