Лобода на росТБ поскаржилася на "провокації" в Україні: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода на росТБ поскаржилася на "провокації" в Україні: опубліковано відео

Лобода на росТБ поскаржилася на "провокації" в Україні: опубліковано відео

Популярна українська співачка  LOBODA (Світлана Лобода), яка потрапила в гучний скандал з журналістами телеканалу "1+1", стала головною героїнею російського шоу "Пусть говорят" на "Первом канале", де поскаржилася на українців у спланованих провокаціях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генерального директора "1+1" Олександра Ткаченка.
"Коли таким чином шукаєш правду за "поребриком", соррі, але там і варто залишатися", - підписав фрагмент відео з шоу Ткаченко.
Разом з Лободою на програмі присутня і продюсер співачки Нателла Крапівіна.
Росіянам продемонстрували частина сюжету "1+1" про події біля будинку співачки.
За словами Крапівіної, інцидент стався, коли Лободи не було в країні, а сама вона була зайнята і нібито не встигла вчасно зреагувати на ситуацію. А після, мовляв, обурилася на те, що журналісти нібито розголосили адресу Лободи.
Читайте також: Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії
"Наш охоронець, який був один, він просто забрав камери. Цей факт дійсно був. Видалив матеріали і відразу ж їх повернув. Те, що сталося далі, на жаль, після того, як вони опублікували адресу Світлани, зробили її надбанням громадськості, знаючи, що в країні ми весь час отримуємо загрози з боку радикалів - звичайно, у мене це викликало величезну кількість емоцій. І те, що я розлютилася і дозволила собі досить грубо їй парирувати - мені за це ніяково, але я не шкодую про це", - заявила продюсер.
Також Крапівіна заявила, що журналісти незаконно проникли на територію будинку.
"Вони намагалися потрапити на територію будинку, вони лізли на паркан. Вони хотіли просто підглянути щось, вломитися на приватну територію. Якийсь компромат, який би міг її в черговий раз спровокувати - і, власне, у них це вийшло. І сьогодні вони вибудували цілий серіал - щодня ми в прайм-таймі на каналі 1+1", - зазначила Крапівіна.
Сама Лобода з посмішкою слухала скарги свого продюсера і не заперечувала версію Крапівіної. Більш того, висловила згоду з тим, що сталася провокація проти неї.
"Це все було як раз перед концертом - за три дні. Ми, в принципі, очікували, що будуть провокації, але ми думали, що вони будуть на концерті", - заявила співачка.


Нагадаємо, 5 березня під час зйомок будинку Світлани Лободи на знімальну групу телеканалу "1+1" зі зброєю напали охоронці співачки. Журналісти готували матеріал про специфіку роботи папараці, хобі та захоплення зірок для програми "Українські сенсації". Один з охоронців погрожував представникам преси пістолетом, поки вони не віддали йому камеру.
Як повідомляв ONLINE.UA,  пізніше журналісти розкопали, що фірма охоронців Лободи, які напали на знімальну групу каналу "1+1", зареєстрована в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?