Соцмережі здивував фільм-пропаганда про Путіна, знятий в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі здивував фільм-пропаганда про Путіна, знятий в США

Соцмережі здивував фільм-пропаганда про Путіна, знятий в США
Джерело:  online.ua

Американський телеканал CNN випустив документальний фільм про президента РФ Володимира Путіна, в якому його називають "найвпливовішим політиком у світі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Медуза.
Читайте також: Фанатка Путіна, яка виїхала жити в США, розвеселила соцмережі

Документальна стрічка під назвою "Наймогутніша людина в світі" вийшла під авторством журналіста Фаріда Закарії, у якого є досвід спілкування з главою РФ.
На його погляд, Путін - наймогутніша людина в світі, тому що в його руках сконцентровано більше влади, ніж у лідерів США і Китаю.
У фільмі розповідається про прихід Путіна до влади і коротко описуються події в Росії з кінця 1980-х років до наших днів.
Основними експертами в фільмі виступають журналісти, які живуть в США, добре знайомі з російською політикою: Юлія Іоффе, Маша Гессен і головний редактор The New Yorker Девід Ремнік. Позицію Путіна в фільмі представляв путінський прес-секретар Дмитро Пєсков.
Поява фільму про Путіна в американських ЗМІ викликала подив у соцмережах.
"Телеканал CNN (американський!) зняв фільм про Володимира Путіна, назвавши його "наймогутнішою людиною в світі", - прокоментували документальну стрічку в Twitter "Медузи".



Як повідомляв ONLINE.UA, 8 березня палата представників Конгресу США заборонила Пентагону використовувати кошти зі свого бюджету для укладення угод з російською компанією "Рособоронекспорт".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?