На Донбасі знайшовся зниклий після розгону активіст блокади: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі знайшовся зниклий після розгону активіст блокади: з'явилося відео

На Донбасі знайшовся зниклий після розгону активіст блокади: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Учасники блокади Донбасу після силового розгону поліцією редуту на станції Кривий Торець виявили зникнення одного з активістів, ветерана АТО Павла Герасименка, проте незабаром він знайшовся.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook директора департаменту комунікацій МВС України Артема Шевченка.
Читайте також: У Києві пройшла акція прихильників блокади Донбасу
"Учора о 16:00 Павла привезли на швидкій з Торецького відділення поліції в Торецьку міську лікарню. Далі він був госпіталізований, проте історія хвороби оформлена не була. Факт госпіталізації таким чином був прихований. О 18-00 його забрали з лікарні співробітники поліції", - повідомили на Facebook-сторінці штабу блокади торгівлі з окупантами активісти.
При цьому активісти наголосили, що у Герасименка після поранення в зоні АТО була ампутована нога, він пересувається на протезі і повинен досить часто приймати ліки.
"Далі, за однією з версій, розказаних співробітниками поліції, він був вивезений з Торецька до Костянтинівки і його "посадили на потяг", за іншою версією співробітники поліції відвезли його до Костянтинівки і за свій рахунок поселили його в готелі", - говорилося в повідомленні.
Версія з готелем виявилася правдивою - через деякий час після заяви активістів Артем Шевченко виклав відео зі "знайденим" Герасименком.
"Це - відпущений і поселений поліцією в готель міста Костянтинівка "зниклий", за версією лідера фракції "Самопоміч", блокіратор Павло Герасименко", - написав Шевченко.


Нагадаємо, раніше активісти блокади заявили про силовий розгін акції на редуті в Кривому Торці, тоді як в СБУ спростували дані про атаку.
Трохи пізніше в СБУ повідомили про те, що на декількох місцях проведення блокади Донбасу в Торецьку, Щербинівці і Курдюмівці затримано 43 людини зі зброєю, у яких було вилучено в тому числі і пляшки із запальною сумішшю.
Вранці з'явилося повідомлення про те, що все затримані учасники блокади Донбасу звільнені поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?