Блокада Донбасу: у Авакова зробили заяву про крадіжку і виклали відео
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: у Авакова зробили заяву про крадіжку і виклали відео

Блокада Донбасу: у Авакова зробили заяву про крадіжку і виклали відео
Джерело:  online.ua

У Нацполіції заявили, що після огляду тепловоза, який утримували блокадники в Щербинівці, виявили розкрадання вантажу і комплектуючих поїзда.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна.
"Сьогодні представник "Укрзалізниці", після огляду звільненого з полону в Щербинівці тепловоза з вагонами, повідомив про розкрадання вантажу і комплектуючих з "полоненого "поїзда", - написав Аброськін.

Читайте також: У Авакова показали цікаве відео з одним з блокадників Донбасу

За його словами, ситуацію повністю контролюють правоохоронці.
"Вчинення тяжкого злочину, яке мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донецької області, СБУ та іншим правоохоронним органам. Закону в Україні бути", - додав Аброськін.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник голови АП Костянтин Єлісєєв пояснив, що в умовах блокади Донбасу партнери України не можуть впроваджувати нові санкції проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?