Поліція показала нове відео розгону блокадників Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція показала нове відео розгону блокадників Донбасу

Поліція показала нове відео розгону блокадників Донбасу

Поліція опублікувала нове відео розгону учасників блокади Донбасу на станції Кривий Торець в Донецькій області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спікера Нацполіції в Донецькій області Наталії Шиман.
"Вчора близько 15:00 в поліцію через кол-центр 102 надійшло повідомлення від співробітників СБУ, які здійснювали контрдиверсійні заходи в с. Щербинівка про те, що в наметі, встановленому на залізничному переїзді на станції Кривий Торець, виявлено зброю. Щоб попередити правопорушення з використанням зброї і забезпечити безпеку жителів населеного пункту, поліцейські розпочали першочергові слідчо-оперативні дії по перевірці належності зброї та законних підстав володіння нею, однак блокувальники відмовилися проходити перевірку", - написала вона.

Читайте також: У Авакова показали цікаве відео з одним з блокадників Донбасу
За словами спікера донецької поліції, правоохоронцям "було вчинено злісну непокору, люди, які там були, відмовлялися надавати документи, видавати зброю, погрожували використанням зброї, бензопил".
"Всі ці люди були затримані (45 осіб), доставлені у відділення поліції. На місці вилучено 8 одиниць різної зброї і вибухового арсеналу - 2 бойові гранати, порох, детонатори і патрони. Вночі після відповідної перевірки всі затримані на станції Кривий Торець були відпущені, ніхто не має тілесних ушкоджень. Інформація, яка закидається в ЗМІ про зникнення людей, особистих речей на місці блокади в Кривому Торці - не відповідає дійсності і є нічим іншим як спробами дискредитувати правоохоронців", - додала Шиман.


Як повідомляв ONLINE.UA, в декількох обласних центрах України прихильники блокади окупованого Донбасу влаштували протести в зв'язку з розгоном і затриманням силовиками активістів на станції Кривий Торець в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?