На кордоні з Кримом поставили новий антипутінський білборд: опубліковано фото
Категорія
Культура
Дата публікації

На кордоні з Кримом поставили новий антипутінський білборд: опубліковано фото

На кордоні з Кримом поставили новий антипутінський білборд: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

На кордоні з окупованим Кримом в Херсонській області з'явився антипутінський бігборд, який нагадує водіям і всім, хто в'їжджає на півострів, про небезпеки, які чекають їх там, де править РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Антона Ходзи.
Читайте також: Ро сійський пропагандист "прорекламував" колоду карт з ворогами України: в мережі сміються
Волонтерська група Itchy Trigger Finger Ukrainians (Українці, у яких палець на курку свербить, англ. - Ред) спільно з об'єднанням "Бий падлюку" передають привіт російським окупантам з борда прямо на кордоні з окупованою територією на Чонгарі", - написав блогер.
"Це попередження для тих наших громадян, хто їде в Крим без особливої ​​потреби, просто тому що "а шо таке, ми там щороку відпочиваємо". Ваші права і свободи там ніхто не гарантує. Спасибі всім, хто приєднався!" - додав Антон Ходза.




Користувачі прокоментували публікацію Антона Ходзи.
Sergei Kozeev: Нехай їдуть до х **. Особливо розчулюють пергідрольні тітки, любительки "руського світу". Такі зухвалі тут, прям великодержавництво сочиться з усіх щілин. Приїжджають тільки чогось сюди, розповісти, напевно, як їм там добре і поїсти нормально :)


Як повідомляв ONLINE.UA, в нейтральній зоні на адмінкордоні з Кримом співробітники Федеральної служби безпеки Росії затримали правозахисників Ольгу Скрипник та Володимира Чекригіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?