У бойовиків ДНР вже є думки щодо переробки дітища Ахметова
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР вже є думки щодо переробки дітища Ахметова

У бойовиків ДНР вже є думки щодо переробки дітища Ахметова
Джерело:  Новини Донбасу

У бойовиків так званої ДНР запропонували замінити фотографії футболістів на фасаді стадіону "Донбас-Арена" в окупованому Донецьку на зображення видатних людей Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Читайте також: У Лондоні влаштували пікет біля будинку Ахметова: з'явилися фото і відео
В ефірі сепаратистського телеканалу "Юніон" колишній керівник прес-служби ФК "Шахтар" Руслан Мармазов припустив, що арену можуть прикрашати фотографії не обов'язково спортсменів, головне, щоб це були люди з Донбасу, вважає він.
"Варіантів, насправді, може бути кілька. Я знаю, що вболівальники висловлюються, що, оскільки це футбольний стадіон, то і персонажі повинні бути представлені футбольні. Ну, наприклад, як варіант це герої "Шахтаря" радянських часів. Той же Соколовський, Дегтярьов і так далі", - зазначив Мармазов.
"Може бути інший варіант - якщо ми говоримо про "Донбас-Арену" як про якийсь символ, про щось більше, ніж просто футбольний стадіон, так може бути інший варіант, тут може бути якась галерея героїв Донбасу всіх часів. Це можуть бути і композитори, і письменники, і актори, і герої праці, космонавти, воїни - хто завгодно. Вибирати є з чого. Також можливий і третій варіант - ми можемо не зациклюватися на футболі і взяти героїв спорту - вихідців з наших країв", - додав поплічник бойовиків.
Також Мармазов додав, що утримання "Донбас-Арени" вимагає багато коштів.
"Навіть в кращі мирні часи, коли тут виступав" Шахтар "і були матчі найвищого рангу, все одно окупати витрати на утримання стадіону було дуже складно", - сказав Мармазов.
Нагадаємо, "Донбас-Арена" потрапила в список бойовиків так званої ДНР по "націоналізації" - 28 лютого вони заблокували стадіон, зокрема, там перестала видаватися гуманітарна допомога від фонду Ріната Ахметова, який є власником "Шахтаря" і арени.
Через кілька днів ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що на стадіоні можна провести змагання між бандами терористів ДНР "Спарта" і "Сомалі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?