Путін дав добро на резонансне рішення щодо армії сепаратистів
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін дав добро на резонансне рішення щодо армії сепаратистів

Путін дав добро на резонансне рішення щодо армії сепаратистів
Джерело:  ТАРС

Президент РФ Володимир Путін підтримав пропозицію російського уряду про входження окремих військових підрозділів так званої Південної Осетії до складу збройних сил Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Читайте також: Південна Осетія до і після втручання Росії: в мережі з'явилися яскраві фото
Повідомляється, що під входженням окремих підрозділів до складу ЗС РФ в угоді розуміється прийом громадян на військову службу за контрактом у ЗС РФ і спрямування їх для проходження військової служби на російську військову базу в добровільному порядку.
При укладанні подібного контракту громадянин повинен бути звільнений з військової служби в "ЗС Південної Осетії", при цьому подальше проходження ним військової служби здійснюється відповідно до законодавства Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, путінські військові на території окупованої Південної Осетії викрали грузинського спецназівця, коли той здавав нормативи з фізпідготовки поблизу лінії розмежування між Грузією і захопленими РФ територіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?