Між активістами блокади Донбасу і поліцією стався новий інцидент, є постраждалі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Між активістами блокади Донбасу і поліцією стався новий інцидент, є постраждалі: опубліковані фото

Між активістами блокади Донбасу і поліцією стався новий інцидент, є постраждалі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

На блокпосту під Слов'янськом між активістами блокади Донбасу і співробітниками правоохоронних органів виник конфлікт, в результаті якого постраждало семеро поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна.


Читайте також: Розгін блокадників Донбасу: Грицак і Луценко висловилися по-різному


Близько 19:00 колона з 13 автомобілів приїхала до блокпосту, де активісти відмовилися пройти стандартну перевірку і пред'явити документи на зброю.


"В результаті словесної перепалки виник конфлікт, в ході якого громадяни виявляли зневагу до закону, перешкоджали поліцейським виконувати свої службові обов'язки щодо забезпечення громадської безпеки", - написав Аброськін.


За даними  112.ua, на брифінгу він також заявив, що в ході конфлікту присутній нардеп від "Самопомочі" Володимир Парасюк почав наносити поліцейським удари і намагався вирвати зброю. За словами Аброськіна, сім правоохоронців отримали ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані.


"Поліція вжила заходів по відновленню правопорядку і стабілізації ситуації. За даним фактом проводиться перевірка. Оскаженіла "колона активістів" продовжила рухатися в бік Бахмута", - підкреслив заступник голови Нацполіціі і оприлюднив фото з місця події.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  облради кількох областей України виступили на підтримку активістів блокади Донбасу.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?