Акції проти російського банку в Україні: прийнято гучне рішення
Категорія
Економіка
Дата публікації

Акції проти російського банку в Україні: прийнято гучне рішення

Акції проти російського банку в Україні: прийнято гучне рішення
Джерело:  online.ua

Українське представництво Сбербанку Росії після масових акцій проти діяльності цієї фінустанови прийняло рішення про обмеження на зняття готівки у розмірі 30 тисяч гривень на добу на одного клієнта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу банку.
"У зв'язку з неправомірними діями третіх осіб щодо блокування головного офісу Сбербанку, заподіяння фізичної шкоди банкоматів банку, що спричинило за собою порушення графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку, повідомляємо вам про встановлення з 15 березня 2017 року часових лімітів на видачу готівкових коштів з поточних рахунків фізичних осіб в каси банку у розмірі 30 тисяч гривень (еквівалент в інших валютах) в добу на одного клієнта", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Російський банк залили кров'ю ще в одному українському місті: опубліковано відео
У той же час, депозитні сертифікати в банку будуть видавати без обмежень через касу банку. Строкові вклади фізичних осіб будуть виплачуватися без застосування комісії за зняття готівки, однак обсяг видачі коштів також не повинен перевищувати встановленого ліміту.
Як повідомляв ONLINE.UA 13 березня представники "Національного корпусу" замурували вхід в одне зі столичних відділень Сбербанку.
7 березня стало відомо, що російський Сбербанк приступив до обслуговування клієнтів з "паспортами" так званих ДНР і ЛНР.
У зв'язку з цим Нацбанк України заявив, що ініціює санкції проти фінустанови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?