Сутичка з блокадниками Донбасу: Парасюк звинуватив поліцію в брехні і показав своє відео
Категорія
Події
Дата публікації

Сутичка з блокадниками Донбасу: Парасюк звинуватив поліцію в брехні і показав своє відео

Сутичка з блокадниками Донбасу: Парасюк звинуватив поліцію в брехні і показав своє відео

У мережі з'явилася відео відповідь нардепа-активіста блокади Донбасу Володимира Парасюка, якого глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськин звинуватив у провокаціях, котрі спричинили конфлікт на блокпосту під Слов'янськом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
"Відповідь брехливим Аброськину на його змонтоване відео. Тепер можете побачити, хто почав провокувати і затіяв сутичку", - написав Парасюк.
Також він додав, що, "на відміну від "поранених" поліцейських з боку учасників блокади так ніхто і не доїхав до лікарні".
Читайте також: Конфлікт поліції з активістами блокади Донбасу: з'явилося відео інциденту зі стріляниною
Увага! Відео містить нецензурну лексику!



Крім того, пізніше на сторінці Парасюка з'явилося повідомлення про те, що семеро активістів блокади Донбасу виявилися в райвідділі поліції.
"Семеро наших побратимів зараз у Слов'янському райвідділі поліції. Моя сестра побита колишнім Даішником, який здав Єнакієве – Андрієм Друновым. У батька забрали зареєстровану зброю і через застосування газу він госпіталізований", - заявив депутат.


За його словами, "на завершення, співробітники Донецької міліції до Дня добровольці організували нам феєрверк автоматними чергами в нашу сторону".
Як повідомляв ONLINE.UA раніше в мережі було опубліковано відео інциденту, під час якого поліцейські зробили попереджувальні постріли у повітря під час конфлікту з учасниками блокади Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?